Tuesday, 24 May 2011

adekk :'(



now sekarang aku dah tak berangkat ngn adek aku . biasalhaa kata org , stiap pertemuan msty ada perpisahan . now aku dah berpisah ngn dye sbb mak dye . bukan mak dye yg sruh aku blah , tp aku yg nak blah sbb aku taw family dye byk masalah . so aku tanak beban family dye ngn masalah aku ngn adek aku . ermm , sumpah aku rindu kaw adekk . tp nak buad mcm mane kannn , ibu dahh marah gilaa kt abg . so abg pergila jela okey ? ckup lahh hang aritu dahh happy kan adek buad selama2nyaa . adek , abg terharu bila adek tulis nama abgg dlm blog adek . kt part ma heart <3 pulak tuu . auww , abg still syg adek tahu wlaupun kte takkk berangkat dahh . adek , ingt pesan ibu taw , jgn lawan ckp dye n ingt pesan abg jgakk taww . hermm , abg rinduu masa dluu ! chatting , walling , textingg , skyping . woooahh nak menanges jea bile ingt psal dlu . best jea kte video call . faz pun ada skalii , then maen tgkp2 gmbr . hermmmm dahh mulaa menanges dahh ney :'( . adek , lau adek pindah skola kt ipoh , adek jaga diri elok2 taww . adek jgn terpengaruh ngn laki kalau dyorg bodek2 adek . harapan abg time amik adek jd adek angkat abg , abg nak jaga adek elok2 smpi besar . tp skrg dah takk dahh . hermm , adek jgn bebankann ibu adek dah k . adek tolong lupakann abg taw walaupun abg tahu adek syggkann abgg . hermmm , abg slalu mimpi psal adek . tiap2 malam sblum tido msty ingt psal adek . dah rindu gilaa dah neyy . walaupun kaka tak sukaa adekk , tp abg cuba berani kan diri utk luahkann segalanya kt sini . adek jgn nakal2 taw time abg tade . kalau abg 'pergi' dlu sblum adek , tlg doakann abg taw kt sana . abgg dahh anggap adek ney mcm adek abg sndiri thu . kt skolahh , abg slalu perhatikan adek dr jauh . tu jea yg abg mmpu buad . kalau nak dtg dekat , abg takut ada org bgthu ibu yg abg still kcau adek . so abg tanak lah gadoh ngn ibu dahh . nnty faz balik kk , tlg amik name tag dye taw . senang haty jeaa faz bwk KL . mahal uh name tag uh . due ringgit setengahh tahu ! haha , utk faz , thanks lah sbb slameney kaw tpup kan utk aku . kaw nak tahu takk faz , saked kaw yg kaw pukul kepala aku , still terasa tahuu . dahh tak boleh maen takraw . asik2 time maen takraw , bila ak tanduk jea bola uh . msty saked , then aku msty ingt kt kaw faz . ini sume gara2 kaw faz bedal aku kuat2 time kt taman uh . lawak jeaa kaw gayat time maen bnde ape ntah . haha , then kaw bengang . tu lahh sape swuh kaw ringan sgt . faz , kaw tlg tgk2kann si aspa neyy time kt ipoh nnty taw . tlg jaga dye . hermm aku syg korg berduaa ! ak dah tataw nak ckp ape , yg penting skrg neyy aku nakkk patah balik masa dlu2 . jalan2 kt tman nng korg . arghhh , ape neyyy laki menanges . haihh , xpena aku menanges mcm neyy . hermm aku dah tataw nak tulis apa ney . bye . NUR HAZWANY abgg rindu adek dah ney . btw ini adek aku yg ak syggg 

NUR HAZWANY ASPA :)